<$BlogRSDUrl$>
   

april 26, 2004

Heerlijke Hang Huizen 

We zijn de Sigaar... Richt een "Chesterfield Ruimte" of "Rook Relaxation Ruimte" of "Heerlijke Hang Huizen" in voor rokers en geen rookvrije restaurants of uitgaansgelegenheden.
Maak aparte, super-comfortabele ruimtes met Chesterfield banken en lounge plekken, sigaren-knippers, gratis kauwgom, jazz muziek, fonteinen, of door kunstenaars ingerichte plekken, zodat iedereen als groepje uit kan gaan en de niet rokers zich niet opgelaten hoeven te voelen. Feit is dat als er een groep van 10 mensen uitgaat en twee daarvan roken, men dan liever bij elkaar blijft zitten natuurlijk.
Dit betekent dat een rookvrije plek gewoon niet werkt als er geen alternatief in de buurt is. GroepLudieks stelt voor dat de gehele groep bijelkaar eet, drinkt, danst, etc. en dat de rokers apart op een zelf gekozen tijdstip in de speciaal daarvoor ingerichte relaxruimte kunnen gaan roken.
Bij een 'Chesterfield Ruimte' is er de optie geen personeel in te zetten, wat de drank goedkoper maakt omdat die afgehaald moet worden bij de bar. Goede ventilatie moet varieren omdat het voor sigarenrokers minder lekker is, als de rook meteen in een gat met rooster verdwijnt. Dit oude GroepLudieks idee kwam terug in deze discussie op de GL list.

-

Comments: (0) comments
<$BlogCommentBody$>
<$BlogCommentDeleteIcon$>
Een reactie posten